.

.

Avto Električna Rep vrata dvigala posebno za Cadillac CT6 Enostavno za Vas, da Nadzor Prtljažnik

Avto Električna Rep vrata dvigala posebno za Cadillac CT6 Enostavno za Vas, da Nadzor Prtljažnik

SIT 345.00
SIT 327.75
Na zalogi
Na voljo za naročanje

* Nobene škode, namestitev,usklajevanje z izvirno avtomobilu * Inteligentni anti-ščepec, se lahko ustavi, ali iti v nasprotno smer, če obstaja ovira, vas ščiti od tega, da clapped * nastavitev Višine, lahko prilagodite višino glede na njihovo zahtevo
>>Lastnosti proizvoda 1.Nadzor,ki so oddaljeni, pritisnite eno popraviti vse, pritisnite na daljinskem upravljalniku, da odprete/zaprete rep vrata,tudi če so vaše roke so zaposleni,to storite preprosto.
2.Gumb v voznikovega sedeža,nadzor enostavno, Ko ste v voznikovega sedeža,pritisnite gumb za nadzor rep vrata enostavno.
3.Gumb na rep vrata,super roko nadzor svetlobo dotik na gumb na rep vrata,je blizu, kot ga zahtevajo.
4.Pametno bi se izognili ščepec,uporabniku varno, medtem ko rep vrata se zapirajo,ko je dotik ovire(ljudi ali stvari),bo odklonijo nazaj ali samodejno ustavi tam,tako da izogibanju boli.
5.Nastavite višino,uporabniku prijazen rep vrata lahko menmory višino,uporabnik potegnite vrata do ravni, da bi lahko dosegli,nato dolgo pritisnite na gumb, tako da je višina poravnana.Naslednjič,ko odprete to ,da ostanejo višino nastavite.Tako dekleta nikoli ne bojijo, da bo previsoka za vas, da doseže.
6.Zvočni alarm,waring pravočasno, ko zaprite ali odprite rep vrata.to bo poslal ven zvok alarma voznika in poznavanje nazaj položaju, da se prepreči škoda ali varnostnih tveganj. >>Eno Nogo Aktivirana Funkcija (Možnost Dodaj $50)
* Rešiti Trenutne Težave
ko obema rokama držite stvar in ključ v žep,boste spoznali, da odprete prtljažnik peš v tistem trenutku,ko je deževno močno,eno roko nosi dežnik,na drugi strani prevoz blaga,ali ni to zelo težave za vas, da odprete prtljažnik?...Poleg roke,o tem, kako stopala? * Eno nogo, ki se aktivira funkcija je neke vrste smart trunk senzor sistem, ki Ga bo prepoznal lastnik avtomobila z daljinskim upravljalnikom in nato zazna celoten proces od stopala navzgor-navzdol, da odprete ali zaprete prtljažnik samodejno.
>>Izdelki za testiranje in Preverjanje 1.Nepremočljiva test 2.Odpiranje/Zapiranje rep vrata življenja test (običajno temperaturo) 3.Test odpiranje/zapiranje rep vrata življenja test(+60 stopinj) 4. Test odpiranje/zapiranje rep vrata življenja test (-30 stopinj 5.Pravi avto okoliških test (60 stopinj) 6.Pravi avto okoliških test (-30 stopinj) 7.Naklon test 8.Navzgor ali navzdol za 30 stopinj,naklon test
>>Pogosta VPRAŠANJA
Q : ali Bo to destory original kabel? A : Samo treba je prvotna moč in rep vrata signalni kabel. Ne spreminjajte nobenih kabel original avto.Ne destory vse original kabel in popolnoma združljiv z vsemi prvotno funkcijo in enostavno namestitev. Q : Električna sesalna funkcija : Ni treba, da zaprete vrata odločno.To bo v redu, da ga zaprete rahlo. Q : Zakaj potrebujemo, da pritisnete tipko za 2,3-krat ali pritisnite, da za nekaj sekund? A : To je zasnova le za varno obravnavo in se izognili napačno delovanje. Q : Zakaj je potrebno samo eno palico? A : Ta rod je veliko močnejša in lahko začnete vrat, se popolnoma in v glavnem uporablja za tri prostor za avto. Q : Z nogo brcnil indukcijsko funkcijo A : naprava je z nogo brcnil indukcijsko funkcijo in hands-free. >>Previdnost : Če ne morete potrditi, če je vaš avto prilega naš predmet, pls traja štiri fotografije za naše reference. (Predlagamo, da naročnik, pošljite nam fotografije pred nakupom.)
>>Izdelek sliko

Značilnosti predloga

Postavka Vrsta:
Boot Zavihki
Država/Regija Proizvodnji:
Kitajska
Material:
ABS
Element Širina:
20inch
Posebne Funkcije:
ZA Nadzor Prtljažnik
Model Leto:
2016
Blagovna Znamka:
LeeSpring
Proizvajalec Številka Dela:
LE2903
Umestitev na Vozilu:
Zadaj
Vrsta Materiala:
ABS
Postavka Dolžina:
80inch
Zunanje Testiranje Certificiranje:
CCC
Ime Modela:
LE2903
Postavka Višina:
20inch
Drugi Del Število:
00225266552903
Element Teža:
5
Izmenjave Številka Dela:
001df52903

Kupci po lastni izbiri