.

.

1set Vžigalnike kartuša LC569 LC565 za Brother MFC - J2310 J2510 J3520 J3720 Ne Čip

1set Vžigalnike kartuša LC569 LC565 za Brother MFC - J2310 J2510 J3520 J3720 Ne Čip

SIT 7.30
SIT 6.35
Na zalogi
Na voljo za naročanje


1set Vžigalnike kartuša LC569 LC565
Tip : prazne povratne kartuša
Čip : NE čip kartuše potrebujete žetone za delo s tiskalnikom, če nimate pravilnih žetonov, vas prosimo, nakup kartuš s čipom, ali kartušo lahko ne zaznajo vaš tiskalnik.
Za uporabo s(modeli Tiskalnikov) :
Za Brother MFC - J2310/J2510/J3520/J3720
primerna za tržno področje : Azija, Rusija, Bližnji Vzhod
Cena :
4pcs ponovno napolniti s črnilom kartuše za brother NE Čip
Kupci Obvestilo :
1. Vsi dobavljeni izdelki in prikazani v slikah lahko nekaj manjših razlik (izdelek serije, oznake, pakiranje). Slike so samo za referenco, vendar vse naše dobavljeni izdelek so A+ razred ravni kakovosti in 100% zagotovljeno, proti materialov in izdelave.
2. Ko kupite, da od nas, prosimo poskrbite, da bo kartuše številka modela ujema z eno(oem oznaka), ki ga uporabljate v vaš tiskalnik, saj je vložek je čip ni enak za različne tržne čeprav tiskalnik številko lahko enak
3. Prosimo, izpolnite svoj polni naslov za dostavo, pravilno telefonsko številko, da se zagotovi pravočasna dostava naročila
4. Vsi kupci iz ruske Federacije, naj izpolni v polno ime, ali pa je morda ne bo mogel sprejeti naročila. Pogosta VPRAŠANJA :
Q : Ko sem tiskanje stanja, barve ne, natančno ujemajo tisti, prikazani na mojem zaslonu.
Različne monitor drivers bo prineslo nekoliko različnih barv in zato barve prikazane na zaslonu, bo vedno nekoliko razlikuje od tiste, ki vaš tiskalnik natisne.
Lahko poskusite, da se ujemajo njih, ampak vsak program uporablja nekoliko drugačno voznika in zato vsako barvno shemo, je nekoliko drugačen.
Q : Koliko krat lahko ponovno napolniti kartuše, se ponovno napolniti?
Večina vložkov, če je samo v dobrem stanju (če je tiskalna glava ne opraskan, zamašenih ali je bil izključen, da se posuši, čipi v redu), se lahko ponovno ne napolni večkrat.
Q : Zakaj ni slike se natisnejo po dolivanje mojo kartušo?
Zrak se lahko blokira šob ali pa ni dovolj črnila, da bi dosegli šoba. Glejte navodila za uporabo za polnjenje v postopku. Pomembno je, da uporabite črpalka zrak in pritisnite najmanj 3-krat do kapljico črnila, ki doseže print head šoba. Obrišite odvečno kapljic skrbno uporabo tkiva absorbirajo vse nepotrebne črnilo okoli črnilo vtičnico.
V : Kaj so združljivih kartuš in zakaj kupiti?
Vložki so popolnoma novi, zaprt in v škatlah s 3. stranka proizvajalca. Izpolnjujejo ali presegajo OEM blagovne znamke vložkov na del, ceno. Q : ali Lahko združljive kartuše dobite enak donos, kot originalne kartuše?
Naš združljiva kartuša natisne vsaj enak znesek, in v normalnem stanju, več kot OEM kartuše. Na večini novi modeli tiskalnika programsko opremo tiskalnika, ki narekuje, kako zelo kartušo lahko natisnete. Združljive kartuše so namenjeni za tiskanje pravilne količine ko tiskalnik narekuje.

Značilnosti predloga

Vrsta:
kartuša
Združljiv Blagovne Znamke:
Brat
Blagovna Znamka:
YOTAT
Funkcija:
Združljiv
Kartuša je Stanje:
Prazno
Večino Embalaža:
Da,
Združljiv Blagovne Znamke:
Brat
Številka Modela:
LC569 565
kakovost:
razred A
certificiranje:
ISO9001&14001
Barvne:
Da,

Kupci po lastni izbiri