.

.

Brezplačna dostava rdeče stekleni mozaik ploščice na prostem stenske ploščice, talne ploščice

Brezplačna dostava rdeče stekleni mozaik ploščice na prostem stenske ploščice, talne ploščice

SIT 300.00
Na zalogi
Na voljo za naročanje

Več stekleni mozaik ploščice So stekleni mozaik ploščice za dekoracijo.
Naredili smo obrtniški dekoracijo,vročih postavka danes, posebej v tako za stanovanjske in poslovne sektorje.Lupina mozaik ploščice je iz Kitajsko pearl lupini in dragocenih morskih školjk,namenoma, da bi naglas s kombinacijo marmorja in seashell na tla,stene,kitches,ali celo v vašo kopalnico prekrita z lepa in naravna lupini mozaik ploščice.
Izdelki, funkcije :
1.Biser je tekstura : naše surovine različnih vrst biserovine na svetu, naravne barve,elegantno in očarljivo funkcija in morju diši.
2.Morje dih : svetovnih morij različnih podnebnih,ki izhajajo iz pisane naravnih mati pearl,pearl white,zlato,šampanjec,roza,ali skrivnostni pisane črno in ima naravno teksturo.
3.Okolju prijazen in zeleno : smo predvsem uporaba gojenih lupine, ki ne bo primanjkovalo zalog.In naši izdelki nenevarni, da hunman zdravje element,v skladu z zeleno varstvo okolja,in se vrne k naravi koncept sodobno dekoracijo.
Gradbeništvo načine :
Ležala lepilo ali lepilo(priporočamo uporabo drobna zrnca lepilo)na steno z letalom rezalnik in nato dal mozaik na steni z roko, dokler razlika je napolnjena z lepilom(strani tlak mora biti dobro porazdeljeni).Po 30 minutah(za drobna zrnca lepilo 20 minut je v redu),nato očistite površino mozaika s suho krpo.

Značilnosti predloga

Uporaba:
Uprava,Trgovine,Zabava,Gospodinjski
Funkcija:
Nepremočljiva,Vlago,-Dokazilo,Plesni-Dokazilo,Anti-statični
Obračunska Enota:
Juan/Roll
Material:
Drugo
Številka Modela:
gt39
is_customized:
Yes
Slog:
Klasična
Vrsta:
Steklo
Material:
Steklo

Kupci po lastni izbiri