.

.

4 Kos Nasmejan obliko Zob zobna ščetka imetnik 4 BARVE Kopalnica Določa Sesalna Kljuke Zobno Ščetko posodo zobni darilo Brezplačna dostava

4 Kos Nasmejan obliko Zob zobna ščetka imetnik 4 BARVE Kopalnica Določa Sesalna Kljuke Zobno Ščetko posodo zobni darilo Brezplačna dostava

SIT 9.98
Na zalogi
Na voljo za naročanje


4 Kos Nasmejan obliko Zob zobna ščetka imetnik Kopalnica Določa Sesalna Kljuke Zobno Ščetko posodo zobni darilo Brezplačna dostava (Opomba : Prosim, pustite sporočilo na barvo, imamo Bela, Oranžna, Roza, Modra ali bomo poslali po enega za Vsako)
Plačilo, Ko bi plačilo z Depozitni, vaš denar je varno deponiran v vaš račun. Denar je, samo sprosti, da se nam po tem, ko boste potrdili dostave. Dostava 1.Prosimo, upoštevajte, da nismo odgovorni za morebitne uvozne dajatve, ki bi jo lahko utrpel. 2.Mi ne bo odgovoren za postavka izguba zaradi napačne ali neznan naslov. Storitve za stranke Standard in Povratne informacije 1.Prosimo, preberite ta seznam, da pridobijo poglobljeno razumevanje postavka specifikacije, združljivost, cena in dostava pogoji pred oddajo naročila. Če niste prepričani, ali kaj, vas prosimo, da nam pišite. 2.Povratne informacije so za nas zelo pomemben. Trudimo se, da zagotavljajo izredno zadovoljstvo naših kupcev. Vendar tudi z najstrožje kontrole kakovosti, težave včasih pride med pošiljanjem ali ravnanje. Smo paket naših izdelkov preudarno in ne odgovarja za telesne poškodbe/izgube med transportom. Prosimo, zagotovite predmet, če želite zaščito pred dostava izgube. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete podporo za stranke, prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije. Potrudili se bomo, da odpravite težave. Pišite 1.Če imate kakršna koli vprašanja, med in po nakupu, vas prosimo, da pustite nam sporočilo, ali pa nam pošljete E-pošto. Mi ponavadi odgovori na vsa vprašanja strank v roku 1 delovnega dne 2.E-poštna obvestila, ki so poslana na kupcev po predmeti so dobavljeni. 3.Po prejemu element, vljudno prosim potrdi prejem tako, da pustite povratne informacije za nas. 4.Če je predmet, ki je, kot je opisano in v dobrem stanju, in ladijski promet časovni okvir, je smiselno, vas prosimo, da nas s petimi zvezdicami v ustrezna področja. Če imate vprašanja o nakupu, nam pišite za storitve za stranke pred odhodom negativne povratne informacije. Sporočilu lahko pomaga rešiti večino težav. Potrudili se bomo rešiti problem.
Smo proizvajalec, ki lahko naredi veliko naročil z bolj konkurenčno ceno!!!!! DA BO VAŠ DOBER DOBAVITELJ!
Znanja na specializiranih proizvodnih razporediti človeške vire in opremo, uporabljajo napredni sistem za upravljanje informacij, in odgovor na najboljši produkcijski način, da se zavedaš najboljšo učinkovitost in najnižjo ceno, poskrbite, da vsak postopek je natančno, da strankam z izdelki visoke kakovosti. Ob kakovosti, kot je ključnega pomena, opravlja svoj obstoj, ugled, blagovno znamko in razvoj. Zagotavljanje visoke kakovosti izdelkov, odlično storitev, zaslužek zadovoljstvo strank in izboljšanje priljubljenost in ugled so zunanjih ciljev podjetja.
Razviti inovativne rešitve za zaščito življenja in krepitev zdravja
Dostava inovativne rešitve
Naravni Spoštovanje Življenja

Značilnosti predloga

Postavka Vrsta:
Toaletni Kompleti
Velikost:
Manka Care
Številka Modela:
Manka Nego
Material:
Manka Nego
NETO WT:
Manka Nego

Kupci po lastni izbiri