.

.

Dongyang woodcarving vhod particijo, Feng Shui obesek, kafra lesa zaslon, štiri garniture iz masivnega lesa štiri letne čase s navpični

Dongyang woodcarving vhod particijo, Feng Shui obesek, kafra lesa zaslon, štiri garniture iz masivnega lesa štiri letne čase s navpični

SIT 938.40
Na zalogi
Na voljo za naročanje

Les material : Kafra lesa
Struktura tehnologija : tehnologija Lesa
Les struktura, tehnologija : carving
Barvi lesa material : Kafra lesa
Končna procesa : proces Barve
Zaključek slikarstvo proces : Barve
Je prilagodljiv? : da,
Dostava / namestitev : Vse mest
[baby ime] : woodcarving štiri zaslon [Štirje letni Časi rože in ptice]
[baby gradivo] : kafra lesa
[baby size] : enkratno širina 38 cm, visok 110 cm, debele 3 cm
[baby izvora] : Zhejiang, Dongyang
[način prevoza] : hitre dostave
[nas kontaktirajte] : 15024579172
[izdelka display]
Kafra lesa pohištvo materiali, ki pripadajo zimzelena drevesa, ker raste počasi, pripada tradicionalnih redkih les je ena redkih vrst, Kitajska redkih izdelkov, ki vsebujejo hlapne olja bogata, mehka in težka, teksturo, ni enostavno pokvarjen, ni enostavno, tresk, z naravno lepoto, teksture in vzorci, ampak tudi izžareva posebno aromo., ki iz kafre lesa pohištvo z insektov dokaz, vešča preverjanje, plesni, sterilizacijo in druge funkcije!
Kafra lesa pohištvo okraski in umeščena v prostor, prostor izžareva rahel vonj, zrak je bil poln, svež in prijeten vonj, bi ljudje udobno dihanje, srce Ning boga. Ob istem času, vonj kafre lesa, zaradi česar je edinstvena in praktična. To lahko črv dokaz in plesni dokaz. To je bil najboljši material za izdelavo omare in škatle od antičnih časov. Poleg tega, kafra les je tradicionalno plemenitih lesa, lahko pošlje poseben vonj, leti ne upada, in vonj kafre lesa pohištvo je ena in edina praktično funkcijo : molji, poplave plesni vlažno. Dlake, usnje, svila, konoplje in drugih visoko-kakovostni razred oblačila, kot tudi slike, knjige, ki je ne potrebujete več, vonj, oster kafra žoge, ne samo da ne žuželke, ne plesnivo, ampak tudi ujeti vonj dišeče.
Cinnamomum camphora ni le kratek sredstev, temveč je tudi nizka donosnost, ki naredi stroški končal pohištvo kafra lesa visoka. Kitajski pohištvo iz kafre les je redka. Kafra lesa pohištvo ni samo eleganten, classic, bogato milost, in je, zaradi svojih redkih materiala, kafra za les, pohištvo ima tudi enako splošno ne zbirko vrednost in spoštovanje prostora.

Značilnosti predloga

DIY Dobave:
Električni
Material:
Nerjaveče Jeklo
So taksiji na voljo za prevoz?:
Da,
Podrobnosti navodila za namestitev:
No Navodila Za Namestitev
Slog položaja:
Umetnostni slog
Gross weight:
20
Element oblikovanja:
Vklesan
Dodatne Funkcije:
vzmetenje
Pohištvo Struktura:
Okvir Struktura
Mesto:
Druge /drugih
Teksturo materiala:
Les

Kupci po lastni izbiri