.

.

Pametni Mobilni Mobilni Telefon Odpiranje Orodja za Popravilo Kit Izvijač Nabor Razstaviti Orodja za iPhone, iPad, Tablični Prenosnik

Pametni Mobilni Mobilni Telefon Odpiranje Orodja za Popravilo Kit Izvijač Nabor Razstaviti Orodja za iPhone, iPad, Tablični Prenosnik

SIT 9.50
SIT 6.75
Na zalogi
Na voljo za naročanje

Vsak zaslon na dotik bo repeatly preizkušen, pred dobavo,in pečat na njej. Po prejemu blaga, vas prosimo, da ne odstranite pečat, saj smo le prepoznati tesnilo preverite, ali je naše blago. To se ne bo vrnil, če ni naš pečat. Ne ga namestite. Test s telefonom, matične plošče prvi. Če obstaja kakršen koli problem v testiranje, prosimo, obrnite na nas. Pomembna opomba: ne Bomo ponudba poprodajnih storitev, če problem se je pojavil po namestitvi. Zaslon so krhke izdelka. Za ne-strokovnjakov, je priporočljivo, da se telefon profesionalni mobilni telefon servisni center. Zaradi kupec sam odstrani in namesti led zaslon škodo, ne bomo odgovorni za to.
Nasveti : Ker je drugačen čas, proizvajalci in drugih dejavnikov, vse dejanske blaga ni mogoče zagotoviti, da so slike naložene z naše trgovine so popolnoma enake, še posebno barvo. Če blago je malo, ki je vizualno drugačna od naše trgovine fotografij, je ob upoštevanju dejanskega izdelka. Seveda, blaga, v vaših rokah je zagotovo tista, ki jo potrebujejo.
Zaradi časa, obstaja veliko izdelkov, niso imeli časa, da policah. Če je potrebno, se obrnite na nas.Bomo po najboljših močeh, da bi zadovoljili vaše potrebe.

Značilnosti predloga

barve:
6 in 1 tool with 3ML, Glue 3ML, Glue 15ML, Glue 50ML, Glue 110L
Material:
Visoko Ogljikovega Jekla
Z Magnetno:
No
Kosov, Ki So Vključeni:
6 v 1
Številka Modela:
B7000
Garancija:
180 dni pred montažo
dostava:
v roku 7 delovnih dni
cena:
EXW
kakovost:
Test Pred Odpremo
Paket:
Mehurček Polje
Debelo:
Podpora
Park:
veliko na zalogi
dropship:
Podpora
Uporaba:
Cellphone ,Tablets,PC,Laptop
Ime:
Popravila odpiranje orodja

Kupci po lastni izbiri