.

.

Gradnja obsega model železniške usposabljanje podatki velikost conjoined SIMS 1:7 5

Gradnja obsega model železniške usposabljanje podatki velikost conjoined SIMS 1:7 5

SIT 58.88
Na zalogi
Na voljo za naročanje


Opis
Če ste model železniške navdušenec, izboljša videz krajine in dodajte pridih realizem, da vaš scenarij s to izbiro klasično oblečena, pobarvan model ljudi.
Ta paket 100 funkcije izbor različnih, stoji in sedi moški in ženski liki, vaši postaja platforma ali ulične prizore, ki dahom, verodostojno, vsak dan videz.
To je paket 100 različni ljudje : Paket 100 - izbor moških in ženskih stoji in sedi ljudi, Pobarvan in pripravljen, da se postavi v položaj nove blagovne Znamke
Prosimo, upoštevajte, da izbor lahko občasno rahlo razlikujejo od točno modeli prikazani.
Paketu : 100 x Pobarvan Model Ljudi
Pomembna Opomba : Smo cilj dosegli 5 zvezdic ocena za vsako transakcijo. Če ne boste 100% zadovoljni, PROSIM, ne pustite nevtralno ali negativno, temveč se obrnite na nas Najprej tako, da vam lahko pomagamo. Prav tako vas prosimo, upoštevajte, da zaradi nedavnih Varnosti Letalskega Tovora Opozorila, lahko pride do zamud povsem izven našega nadzora.
Dostava Element, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni od plačila potrdijo po Pošti Letalom. Le pošiljajo na kupca, naslov, prosimo, potrdite vaš naslov na, preden boste ponudbo. Ponavadi traja 7-20 delovne dni, da večina Držav : ZDA, Kanadi, veliki BRITANIJI, Avstraliji in Evropi. Po želji, Ekspresne Pošiljke sledenje storitve prek EMS/DHL/UPS s ponujeni dobavni rok od 5 do 7 delovnih dni, je na voljo tudi . Vračilo kupnine se kupec je odgovoren, da nas kontaktirate, v 30 koledarskih dneh od prejema okvarjen izdelek. Drugače, brez zamenjave ali povračila bodo izvedena. Vsi izdelki MORAJO biti vrnjeni v prvotno stanje. Kupec je odgovoren za ladijski promet, in dokazilo o dostavi na vse vrne. Plačilo sprejmemo samo . Plačilo mora biti izvršeno v roku 7 koledarskih dni na dražbi konec časa. Non-Plačilni ponudniki, ki bodo poročali. Pridržujemo si pravico, da prekličete vaše naročilo, če plačilo ni izvedeno v roku 8 koledarskih dni od checkout

Značilnosti predloga

Spol:
Unisex
Starostni Razpon:
Odrasli
Material:
Plastični
Plastika Tip:
ABS
Vrsta:
Plastični Profili
Številka Modela:
1
Kraj Izvora:
Peking, Kitajska
is_customized:
Yes

Kupci po lastni izbiri