.

.

Jugovzhodna Azija priljubljena malih električnih rib stroj za rezanje z 1-5 kg obdelave obseg CFR cena po morju

Jugovzhodna Azija priljubljena malih električnih rib stroj za rezanje z 1-5 kg obdelave obseg CFR cena po morju

SIT 1850.00
Na zalogi
Na voljo za naročanje


Jugovzhodna Azija priljubljena malih električnih rib stroj za rezanje z 1-5 kg
obdelava obseg CFR cena po morju Parametrov malih električnih rib stroj za rezanje
Model Kn150 Funkcijo ubiti ribe Valtage 220 V Napajanje 2.2 kw Teža 230kg Obdelave območje od 1-5 kg Velikost 1030*630*1100 mm
Večfunkcijsko malih električnih rib stroj za rezanje 1 Pojdi rib lestvice, želodec, delovanje notranjih organov in telo je bilo 2 Obdelava in srebro, krap, ploščič ribe, beli amur, črna krap, amur, losos, mandarin ribe, ribe, brancin, morske ribe in druge ribe 3 Lestvice odstranite čisto, ne poškoduje kože, ne boli svoje plavuti, ribe lepa, ne vplivajo na učinek kuhanje rib 4, Da odstranite lestvice hkrati odprtih notranjih organov, gut natančno, viscera odstranitev je čist, ne uniči ribe žolč. Stroj funkcije za majhne električne ribe stroj za rezanje 1 Sprejme nerjavnega jekla material predelovalnih dejavnostih, na obrabo odporna trajna, v skladu s hrano sanitarne standarde. 2 delovanje, je preprost, enostaven za čiščenje, varen in zanesljiv, stabilno delovanje.Delovanje je preprost, enostaven za čiščenje, varen in zanesljiv, stabilno delovanje. 3 Močan, neposredno izvajanje ribe in ubiti ribe tehnologije, visoke učinkovitosti proizvodnje, velik pridelek. 4 odrežite lestvice in viscera učinek, je dobro, čisto, brez škode za telo osnovna. Delovna načela za majhne električne ribe stroj za rezanje
Na delovna miza rib z roko,
urejeno v krma, vrata,
vozni gred v pralni samodejno prenašajo ribe naprej,
v procesu dostave,
na dnu orodje za odpiranje ribe trebuh,
in izkopal iz notranjih organov,
ribe rotacije krožni utor vozni naprej po liniji, da tehtnice,
v procesu valjanje,
krožni utor nad visokim tlakom razpršila sistem,
na proces, za ribe lestvice padel lestvice in notranjih organov je sprati čisto.
Končno po tekočem traku transport rib.
Predelava rib, telo čisto brez tehtnice, viscera odstrani in odstranite črni film, se lahko neposredno v naslednjo fazo obdelave.
Slike majhnih električnih rib stroj za rezanje
Prosimo, ugotovila naslednje informacije pred dajanjem red!!!
1, Če izberete " Dostava po morju ", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in se poda na najbližji pristanišče!
- Če je ladijski promet po morju, naša ponudba temelji na CNF trgovinskih pogojev! To pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.
- Če je ladijski promet po morju, ni številko za sledenje, vendar je tovorni list številka (tovorni list se izda za shipping company, je dostava dokazilo)
- Če je ladijski promet po morju, ki ga potrebuje okoli 10~60 dni, da pridejo, različne države z različnimi čas dostave. Če želite izvedeti točno časa, prosimo, obrnite na naš prodajalec.
- Če se odločite za pošiljko po morju, ampak vaši državi, ki se nahajajo v notranjosti, je treba transship med prevozom, včasih je moral narediti carinjenje na transship pristanišče.
2, Če se odločite " Dostava po letalo ", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko z letalom in dostavo na najbližje letališče!
- Če je pošiljka z letalom, po prihodu na letališče , kupec morali plačati davek, da ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.
- Če shipping z letalom, ni številko za sledenje, vendar pa so dihalnih poti billa številko (dihalne poti zakona izda shipping company, je dostava dokazilo)
- Če shipping z letalom, je treba okoli 4~10 dni, da pridejo, različne države z različnimi čas dostave. Če želite izvedeti točno časa, prosimo, obrnite na naš prodajalec.
- Če je pošiljka z letalom, hladilnega bo odstranjen, preden odpremo, ker je to prepovedano na letalu. Torej, boste morali izpolniti hladilno sredstvo pred uporabo, več podrobnosti, vas bomo obvestili, ko ste prejeli napravo.
3, Če izberete " Dostava po express ", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko v mednarodnem express (kot so DHL / TNT / FEDEX / ARAMEX, ECT ) in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)!
Če pošiljke, ki jih express, ko se je vrnila , kupec poskrbeti morate samo za to, da plača davek in pomoč ladjar, da ne carinjenje je ok.
Če pošiljke, ki jih express , hladilnega bo odstranjen, preden odpremo, ker je to prepovedano na letalu.

Značilnosti predloga

barve:
ladijski promet po morju, DDP Rusija
certificiranje:
CE
Številka Modela:
samodejno ribe rezanje cena
Napetost (V):
220V/380V
Pribor:
rezilo
Moč (W):
2200
Funkcija:
ubiti ribe
Ime:
majhen električni ribe stroj za rezanje
Model:
Kn150
Funkcija:
Samodejno ubijanje ribe viscera odstranitev stroj
Valtage:
220/380V
moč:
2200W
Neto teža:
230kg
Obdelava obseg:
1-5 kg
Vrsta:
samodejno
Material:
Nerjaveče Jeklo
Velikost:
1030*630*1100mm

Kupci po lastni izbiri