.

.

EP2F-B3G1ST stopala prostor modul stekla podizač rele EP2F

EP2F-B3G1ST stopala prostor modul stekla podizač rele EP2F

SIT 7.56
Na zalogi
Na voljo za naročanje


Tako Prosimo, upoštevajte, da "tarifne številke" te navedbe, ki vsebujejo različne modele je, da vam ponudimo več možnosti. Ne izberite zaželeno en na & levi sporočilo, ko si oglejte pecify, ki modle you 'd, kot!!!!!!!!!!!!
Kot lahko prodajalec smo posvetili sebi, da ponujajo najboljše izdelke in storitve. Zavedamo se, včasih imate težave z nakupom ampak ne glede na to je tako, prosimo, zaupajte, da bomo poskušali iz najboljših močeh, da boste zadovoljni Poštene in Objektivne povratne informacije, je zelo POMEMBNO, da naš ugled in mi " l l bo zelo hvaležni, če nas lahko kontaktirate pred brigade Negativnih/Nevtralna povratne informacije. Let' s dela skupaj olve problem na prvi udobje.
velikan
1. - Eno leto garancije .
2. - Če je predmet, ki je v okvari, da ob prejemu mora biti v roku 7 dni od datuma prejema za izmenjavo novo (Kupec mora vrniti vse originalni in nepoškodovani postavk ponovno saleable pogoj).
3. - Dobavljamo brezplačno popravilo storitev v enem letu od nakupa Za prvi 1 mesec Bomo plačali na en način ladijskega stroškov (od nas na lokacijo).Po 1 mesecu od nakupa kupec morali plačati na dva načina ladijskega stroškov.
4. - tisti, ki smo dobili vrnjene artikle vam bomo poslali nadomesti tiste, nazaj v najkrajšem možnem času.
5. - Naš velikan ne razširi na vse izdelke, ki so fizično na ali pod ZN - normalni delovni pogoji so posledica zlorabe ali nepravilne namestitve na dele.
Plačilo
1. - tako Prosimo, da poskrbite, da vaš plačilni račun, ki je na voljo, preden boste ponudbo element.
2. - Vsa plačila morajo biti potrjeni v roku 7 dni po prejemu izdelka. Če ste prepričani, da imajo težave pri plačevanju predmet ne pišite nam najprej bomo pomagali olve to.
3. - Če imate kakšne posebne zahteve o podrobnostih elementa, tako prosim, pustite opomba v vaše naročilo.
POŠILJKO
1. - Mi lahko ladja izdelkov vse na svetu.
2. - DHL, Fed Ex, TNT, UPS EMS China Post Hong Post so na voljo.
3. - Element, ki bodo poslana z 3 dni po identifikatorji plačilo.
4. - tako vas Prosimo, da preverite, ali je vaš naslov za dostavo in kontaktna telefonska številka pravilna, ko vam ponudbo element.
5. - Lahko spremljate stanje vašega izdelka na spletnem mestu, ko so dobavljeni ven.
Uvoz Davkov ali Dajatev,
1. - Uvoznih dajatev, davkov in drugih prej se je zgodilo v vaši strani niso vključeni v ceno izdelka. Ti viri so zagotovljena s strani kupca.
2. - tako Prosimo, da si države?S Carinskega urada, da ugotovi, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.
3. - ne potrdili podrobne informacije o dostavi račun. Za primer, kako muc riž moramo napisati na račun, tovorni list ali kako opisati predmet, itd..
Povratne informacije
1. - Kot vaša povratna informacija je zelo pomembno, da se naš razvoj smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo. Najlepša hvala za vaš čas.
2. - Naš program bo pustil nazaj enako povratne informacije, da ste po svoje pozitivne povratne informacije.
3. - tako Prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije bomo poskušali naše najboljše, olve na težave.
Najlepša hvala za vašo podporo in vam lep dan!

Značilnosti predloga

Obratovalna Temperatura:
Standard
is_customized:
Yes
Blagovna Znamka:
KEEZEL
Izguba Moči:
Standard
Številka Modela:
Standard
Napajalna Napetost:
Standard
Stanje:
Nova
Paket:
Standard
Uporaba:
Standard
Vrsta:
Standard

Kupci po lastni izbiri